Simon Basic Łącznik chwilowy żaluzjowy z kluczem 3-poz. I-0-II 2 styki N/O pozycja 0 czekoladowy BMPZK.01/47 WMUL-0K04Px-5011
Promocja
Kod towaru: 0001-00011-58452
Producent: KONTAKT-SIMON
Karta bmpzk_01_47
Karta simon_basic
Certyfikat elementy_skladowe_dekl
Certyfikat oswiadczenie_kontakt_simon_dot__tworzyw_stosowanych_do_produkcji
Certyfikat pokrywy_dekl
Certyfikat dz_eliminator
Certyfikat dz_gniazda_antenowe_1
Certyfikat dz_gniazda_antenowe_2
Certyfikat dz_gniazda_ekwipotencjalne_1
Certyfikat dz_gniazda_ekwipotencjalne_2
Certyfikat dz_gniazda_glosnikowe
Certyfikat dz_gniazda_hdmi
Certyfikat dz_gniazda_i_ramki
Certyfikat dz_gniazda_komp
Porównaj Opinie: 0
Karta bmpzk_01_47
Karta simon_basic
Certyfikat elementy_skladowe_dekl
Certyfikat oswiadczenie_kontakt_simon_dot__tworzyw_stosowanych_do_produkcji
Certyfikat pokrywy_dekl
Certyfikat dz_eliminator
Certyfikat dz_gniazda_antenowe_1
Certyfikat dz_gniazda_antenowe_2
Certyfikat dz_gniazda_ekwipotencjalne_1
Certyfikat dz_gniazda_ekwipotencjalne_2
Certyfikat dz_gniazda_glosnikowe
Certyfikat dz_gniazda_hdmi
Certyfikat dz_gniazda_i_ramki
Certyfikat dz_gniazda_komputerowe_5e_i_mieszane
Certyfikat dz_gniazda_komputerowe_6_i_mieszane
Certyfikat dz_gniazda_telefoniczne
Certyfikat dz_gniazda_teleinformatyczne
Certyfikat dz_laczniki_i_przyciski
Certyfikat dz_puszki_instalacyjne
Certyfikat dz_ramki_2cklawisze_2cpokrywy_i_pozostale_akcesoria
Certyfikat dz_regulatory_temperatury
Nazwa | Wartość |
---|---|
Seria produktu | Simon Basic |
Zabezpieczenie powierzchni | Nieobrabiana |
Sposób działania | Klucz |
Konfiguracja elementów | Element podstawowy z centralną plakietką osłonową |
Bezhalogenowe | Nie |
Kolor | czekoladowy |
Sposób montażu | Montaż podtynkowy |
Odcień koloru | -- |
Przycisk | Nie |
Wykończenie powierzchni | Błyszczący |
Przełącznik pralkowy | Nie |
Układ połączeń | Łącznik 1-biegunowy |
Sposób mocowania | Montaż śrubowy |
Styki sygnału zwrotnego | Nie |
Miejsce na etykietę/oznaczenie | Nie |
Rodzaj materiału | Tworzywo termoplastyczne |
Materiał | Tworzywo sztuczne |